Referenser

”Jag rekommenderar Varmt Jenny som gett mig så mycket insikter om mig själv, som gör det möjligt för mig att utvecklas som person och i det fått mig att förändra mitt tankesätt, i en positiv riktning. Hon har gett mig nya perspektiv och nya möjligheter, där jag genom mitt sätt att tänka, kan förändra och att egentligen är ingenting omöjligt.”
Tack Jenny <3

//Eva

”Jag har fått en så otrolig hjälp av mina coachningsamtal med Jenny som har fått mig att se saker med nya ögon. Efter varje samtal känner man sig fylld av hopp och mod! Och tack vare hennes frågor och små läxor har jag lärt mig hur jag ska kunna söka inåt, och till slut vågat ta nästa steg i livet och efter 6 år våga bryta upp och byta jobb!
Att dessutom kunna boka en proffsmassage i samband med sitt coachningsamtal…wow!”

//Lotten

”Känslan att efter endast 2 möten känna mig mer sedd och förstådd än efter många besök hos bl.a. KBT. Genuin”

//Malin

”Upplysande, medkännande och kunnig! Det finns många bra saker jag skulle kunna skriva om Jenny och hennes coachning. Från mig får hon lätt fem stjärnor av fem och jag rekommenderar henne varmt.”

/ /Angelica Frantz

”Möjligheten att prata med Jenny dök upp när jag var mitt i en ADHD-utredning, pågående depression och utmattning, och behövde någon att bolla livet med. 
Hennes egna erfarenheter är värdefulla, men nyckeln till hennes självklara roll som mental coach är hennes genuina ödmjukhet och fantastiska förmåga till såväl empati och konstruktivt förändringsarbete.
Hon är helt rätt person i helt rätt roll. En person som verkligen vill allas bästa.
Jenny är en stor del av att jag arbetar med att tänka och handla annorlunda. Hon kommer alltid att ha en given plats i mitt hjärta.”

//Jessica